top of page

W

ie ben ik?

Ha lieve vrouw, 

Graag maak ik van de gelegenheid gebruik om mijzelf voor te stellen: mijn naam is Michelle en ik ben 28 lentes jong. Ik hou van betekenisvolle relaties, hoelahoepen, koffie drinken, lezen en wandelen.

Mijn passie voor coachen heb ik door een moeilijke periode ontdekt. But first things first: ongeveer 10 jaar geleden startte ik met de opleiding juridische dienstverlening op het mbo. Vervolgens ging ik naar het hbo en met mijn propedeuse op zak vervolgde ik mijn pad op de universiteit. 

Totdat ik niet meer kon: 24 jaar en volledig opgebrand. Uiteindelijk heb ik twee jaar met een burn out thuis gezeten. Deze periode heeft mijn leven drastisch veranderd. Noodgedwongen moest ik terug naar mijn kern: ik moest het vuur in mij ontdekken en weer laten branden. In deze periode legde God het verlangen in mij om (christelijke) vrouwelijke millennials te inspireren om bewust en natuurlijk te leven. Ik ben dat verlangen stapje voor stapje gaan uitdragen. 

 

Lieve vrouw, het is de hoogste tijd dat jij het vuur in jezelf weer ontdekt en gaat uitleven. Ik loop graag een stukje met je mee.

af9ef9c6-6fcb-4f9a-892f-d44deb278846 2.JPG
bottom of page